Lloguer d'aules

Normes de préstec per les aules de Formació

*PER PART D'INFERMERS COL-LEGIATS:

- La col·legiada o col·legiat haurà de fer la petició per escrit al COIBA, amb un mínim de 15 dies d'antelació, indicant el motiu de la reserva: tipus d'activitat, nombre de persones, horari, etc. I el Coiba valorarà aquesta sol-licitud en funció del tipus d'activitat i de la disponibilitat d'aules.
- El Coiba cedirà les aules de manera gratuïta a les seves col-legiades i col-legiats per dur a terme conferències, xerrades, reunions de grups de treball...sempre i quan aquestes no siguin activitats lucratives per part dels organitzadors.
- En el cas de que es vulgui impartir una activitat lucrativa, el Coiba aplicarà un 50% de descompte del preu establert per a les entitats externes.

*PER PART D'ENTITATS EXTERNES (Laboratoris, Centres Privats, Hospitals, etc...:

- L'entitat que ho sol-liciti, haurà de fer la petició per escrit al COIBA, amb un mínim de 15 dies d'antelació , indicant el motiu de la reserva: tipus d'activitat, nombre de persones, horari, etc.
- El preu de l'aula serà de 180€ + IVA per dia .

Els camps marcats amb * són obligatoris
  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.