23/12/15
Assessoria d´Investigació

La comunitat científica infermera creix cada dia. Per aquesta raó, des del Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears teniu a la vostra disposició una Assessoria d'investigació.

La necessitat d'investigar de qualsevol professional el pot portar a fer investigació primària (investigació que mitjançant un treball produeix uns resultats) o secundària (generar un nou coneixement a través de la revisió de resultats). L'objectiu principal és poder oferir des del COIBA suport per a qualsevol activitat relacionada amb la investigació, tant en la preparació de projectes com en la difusió dels seus resultats.

Si estau interessats, podeu posar-vos en contacte amb el COIBA i sol·licitar hora amb el Sr. Joan E. De Pedro Gómez.

Dimecres (17h a 19h)

Concertar cita cridant al col·legi al tel. 971462728, via e-mail, o a través del formulari.

Horari d’estiu:

Durant el mes de juliol i setembre, cal concertar cita prèvia, com la resta de l'any. Durant el mes d'agost no es donarà aquest servei.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.