Portada / I + D + i / Premis d'investigació / Coiba / El Coiba convoca els Premis d'Investigació Infermera i Premi infermera de l'any 2017
17/03/17
El Coiba convoca els Premis d'Investigació Infermera i Premi infermera de l'any 2017
El Coiba convoca els Premis d´Investigació Infermera i Premi infermera de l´any 2017
Termini de presentació de propostes per als premis d’investigació: 21 d’abril. Termini per al Premi Infermera de l’Any 2017: 4 de maig.

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears (COIBA) convoca els Premis d'Investigació Infermera 2017, destinats a premiar els millors treballs de recerca de les infermeres de Balears. El termini de presentació dels treballs s'obre avui, 16 de març i conclou el 21 d'abril del 2017. Es poden presentar els treballs a les seus del Coiba a Mallorca, Menorca i Eivissa-Formentera.

Podran optar als premis els treballs -individuals o en grup- que versin sobre l'exercici professional de les infermeres en qualsevol de les seves funcions: assistencial, docent, gestora o investigadora. Es valorarà especialment l'interès científic del contingut, l'originalitat, la correcta utilització de la metodologia, el rigor i la possibilitat de la transferència del treball de recerca a la pràctica. Han de ser treballs inèdits i originals, que no hagin estat publicats.

Podrà presentar un treball d'investigació qualsevol infermer o infermera que hagi estat col·legiat al Coiba, com a mínim durant els darrers sis mesos, i estigui al corrent de pagament de les quotes col·legials. Els premis es lliuraran durant la celebració del Dia Internacional de la Infermera, el divendres 12 de maig del 2017.

Infermera de l'Any 2017

Aquest mateix dia es concedirà també el Premi a la Infermera de l'Any 2017, que s'atorga a una infermera col·legiada a Balears o a qualsevol entitat o associació de Balears representada per infermeres. Aquest és un premi simbòlic, en reconeixement de la bona pràctica infermera.

Es poden presentar propostes de candidatura fins al 4 de maig, en totes les seus del COIBA. Entre les candidatures presentades, es valorarà especialment el tracte personal cap als seus companys, pacients, famílies o comunitats de les que té cura; la seva iniciativa en l'àmbit professional, la seva trajectòria i la seva aportació al desenvolupament de la professió.

Les bases de les dues convocatòries estan disponibles en els documents adjunts.

Bases Premis Investigació 2017

Bases Infermera de l'Any 2017

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.