Portada / PROFESSIÓ / Evidència / Lectura crítica / LLISTES DE COMPROVACIÓ PER LA LECTURA CRÍTICA D'ARTICLES CIENTÍFICS
18/05/14
LLISTES DE COMPROVACIÓ PER LA LECTURA CRÍTICA D'ARTICLES CIENTÍFICS
LLISTES DE COMPROVACIÓ PER LA LECTURA CRÍTICA D´ARTICLES CIENTÍFICS
Plataforma online creada per l'avaluació crítica d'articles científics de manera exhaustiva y sistemàtica. permet generar taules d'evidencia i compartir les revisions públicamenteo amb altres usuaris.

Més Informació

Comentaris

Requereix un compte d'usuari gratuït per poder accedir a l'eina de creació de fitxes. Un cop registrat, l'usuari pot accedir a altres recursos com: - Banc de fitxes públiques creades i compartides per altres usuaris. - Glossaris de termes de l'àmbit de la investigació i l'estadística - Una calculadora epidemiològica per al càlcul del Risc Relatiu o el ODDS Ràtio, entre d'altres en introduir dades sobre el grup tractament i grup control.

Administrador Coiba 27/05/2014

INFORMACIÓ D'INTERÈS: Informació sobre tipus de dissenys d'estudis. En crear una fitxa nova, en seleccionar el tipus de fitxa específica, es pot accedir a PDFs d'informació sobre cada tipus de disseny prement sobre la icona d'informació adjacent.

Administrador Coiba 27/05/2014

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.