Portada / PROFESSIÓ / Documents d'interès i Eines de Treball / Un llibre analitza el clima dels equips sanitaris per aconseguir una major implicació dels professionals
02/04/14
Un llibre analitza el clima dels equips sanitaris per aconseguir una major implicació dels professionals
Un llibre analitza el clima dels equips sanitaris per aconseguir una major implicació dels professionals
Europa Press.. El llibre "Equips amb Emoció" repassa les eines que existeixen per mesurar el clima en els equips i, per tant, pot ajudar a millorar-ho, a l'una que consciencia sobre la importància d'aconseguir una major implicació dels professionals sanitaris.

"El clima emocional afecta a la motivació i a la satisfacció del treballador i la satisfacció d'aquest influeix en la qualitat de l'atenció que rep el pacient", argumenta Joan Carles March, editor de l'obra, que comptat amb la col-laboració de l'Escola Andalusa de Salut Pública (EASP) i Novartis.

D'aquesta manera, representants de l'Escola Andalusa de Salut Pública asseguren que la publicació pot convertir-se en una "gran eina de treball", ja que "la finalitat de la EASP és la d'establir organitzacions basades en el coneixement, el lideratge dels seus professionals, el treball en equip i la capacitat de producció de serveis".

"Un bon equip es crea amb bones relacions interprofessionals, reconeixement del saber de cada professional i un projecte clar d'equip, al costat d'un bon capdavanter, un factor clau que a més té la comunicació com una eina bàsica i necessària", afegeix March.

"Eines com aquest llibre en el qual s'aborda el clima emocional, la motivació, el lideratge, treball en equip i associar-ho a satisfacció del professional i rendiment ens sembla d'utilitat i molt oportuns. Els metges som elements fonamentals en la consecució i manteniment d'un excel-lent Sistema de Salut", conclou el president del Consell Andalús de Col-legis de Metges, Javier de Teresa.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.