Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears

Buscador

02/04/14
Nova web de la AEMPS
Nova web de la AEMPS
L'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) ha finalitzat el redisseny de la seva web www.aemps.gob.es i del Centre d'Informació de medicaments CIM disponible en la mateixa.

www.aemps.gob.es, ciutadans, professionals i organitzacions sanitàries tenen accés a la font primària d'informació sobre medicaments i productes sanitaris, elaborada des de la independència i el rigor científic perquè sigui segura i fiable.

La pàgina ofereix una classificació dels seus continguts en sis grans àrees: informació sobre la pròpia Agència, medicaments d'ús humà, medicaments veterinaris, productes sanitaris, cosmètics i higiene i indústria.

A través de la web www.aemps.gob.es es pot accedir a informació sobre tots els medicaments autoritzats a Espanya així com a qualsevol nota informativa de seguretat o de qualitat tant de medicaments com de productes sanitaris o de cosmètics.

També compta amb la possibilitat de seguir aquestes notes informatives i altres informes publicats en el correu electrònic o en el mòbil, servei en obert al que es pot accedir en la pròpia web.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.