Portada / PROFESSIÓ / Especialitats / Geriatria / 1º COMUNICAT del COIBA 23 Octubre 2013 respecte a la prova extraordinària d'especialista en Infermeria Geriàtrica
28/03/14
1º COMUNICAT del COIBA 23 Octubre 2013 respecte a la prova extraordinària d'especialista en Infermeria Geriàtrica
1º COMUNICAT del COIBA 23 Octubre 2013 respecte a la prova extraordinària d´especialista en Infermeria Geriàtrica
Més Informació

Apreciats companyes i companys:


Davant les queixes rebudes per alguns dels que us heu presentat a la prova objectiva de la competència per tal d'accedir per la via extraordinària a l'especialitat d'Infermeria Geriàtrica, la Junta Permanent del Coiba, reunida aquesta tarda, i una vegada analitzada la informació rebuda, la qual inclou exàmens, resultats i queixes dels professionals, ha acordat:

  • Compartir el malestar amb els professionals que s'han presentat a l'examen, ja que quan la generalitat dels examinats es mostra tant disgustat amb la prova, és obvi que alguna cosa s'ha feta malament.
  • Recollir informació sobre qui han estat els autors d'aquest examen, que fins a la data, sembla ser que no ha estat la Comissió Nacional de l'Especialitat d'Infermeria Geriàtrica.
  • Sol-licitar un informe a la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia de la UIB, concretament als titulars de l'assignatura de Geriatria i Gerontologia, perquè ens expliquin sí al seu veure, el contingut de la prova s'ajusta a les competències infermeres especialistes en geriatria i gerontologia. Ja que sembla que recull i fins i tot excedeix, l'avaluació de només una part, deixant-se aspectes que són molt importants en l'exercici de l'especialitat.
  • Exposar i compartir aquest assumpte amb la reunió particular de Col-legis Professionals que tendrà lloc demà a Barcelona.
  • Aquesta Junta s'adhereix al comunicat de la Societat Espanyola d'Infermeria Geriàtrica i Gerontològica (SEEGG) a la carta que figura com arxiu adjunt i queda a la disposició dels col-legiats per les reclamacions que vulguin tramitar des del COIBA. I sí es considera oportú, convocar a la Seu Col-legial, a la major brevetat possible, una reunió amb les afectades per tal de consensuar les mesures que es vulguin adoptar al respecte.
Junta Permanent del Coiba

Ciutat de Mallorca, a 22 d'octubre de 2013
 

Informació relacionada

La Sociedad Española de Enfermería Geriátrica y Gerontológica a propósito de la prueba objetiva de la competencia (22/10/13)

Presa de posició del COIB davant del contingut de la prova d'avaluació de la competència per a l'especialitat d'infermeria geriàtrica (22/10/13)

El SATSE rechaza el contenido de la prueba de especialista en Geriatria (22/10/13)

Recursos de suport per a la preparació de la prova d'accés a l'especialitat d'infermeria geriàtrica (22/10/13)

Obert el període d'al-legacions a les respostes de la prova d'avaluació de l'especialitat d'infermeria geriàtrica (21/10/13)

El Consejo General de Enfermería se pronuncia sobre la prueba de evaluación de competencias de la Especialidad de Enfermería Geriátrica por la vía extraordinaria (24/10/13)

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.