Portada / ACTUALITAT / Comunicats / Horari d'estiu al Col·legi d'Infermeria de les Illes Balears
01/07/19
Horari d'estiu al Col·legi d'Infermeria de les Illes Balears
Horari d´estiu al Col·legi d´Infermeria de les Illes Balears
Des de l'1 de juliol, horari d’estiu al Col·legi d’Infermeria de les Illes Balears. També es podran seguir fent tràmits de forma telemàtica a través del portal del col·legiat.

El dia 1 de juliol comença l’horari d’estiu al Col·legi d’Infermeria de les Illes Balears. Aquest és l’horari:

  • Seu Coiba a Palma: de l’1 de juliol al 31 d'agost, de dilluns a divendres, de 8h a 15h. De l'1 al 15 de setembre, l'horari serà de 8h a 16h, de dilluns a divendres.
  • Delegació Eivissa: Juliol i Agost de 18h a 20:30h de dilluns a divendres. Aquesta delegació romandrà tancada del del 15 al 21 de Juliol, i del 19 al 25 d'Agost.

  • Delegació Menorca: Juliol, de dilluns a divendres,  de 16h a 20h. Durant el mes d´Agost romandrà obert només els dijous de 16h a 20h.

Al mateix temps, recordam als col·legiats que es poden realitzar molts de tràmits per internet, a través del portal del col·legiat de la nostra pàgina web www.infermeriabalear.com

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.