Portada / PROFESSIÓ / Comissions i Grups de Treball / Teràpies Naturals i Complementàries / Estratègia de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) sobre medicina tradicional 2014-2023
30/11/16
Estratègia de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) sobre medicina tradicional 2014-2023
Estratègia de l´Organització Mundial de la Salut (OMS) sobre medicina tradicional 2014-2023
L'estratègia de l'OMS sobre medicina tradicional 2014-2023 torna a avaluar i desenvolupar l'estratègia sobre medicina tradicional 2002-2005, i assenyala el rumb de la medicina tradicional i complementària per al proper decenni.
Introducció:


L'estratègia de l'OMS sobre medicina tradicional 2014-2023 ajudarà a les autoritats sanitàries a trobar solucions que propiciïn una visió més àmplia respecte de la millora de la salut i l'autonomia dels pacients. L'estratègia té dos objectius principals: donar suport als estats membres perquè aprofitin la possible contribució de la MTX a la salut, el benestar i l'atenció de salut centrada en les persones, i promoure la utilització segura i eficaç de la MTC mitjançant la reglamentació de productes, pràctiques i professionals. Aquests objectius s'assoliran per mitjà de l'establiment de tres objectius estratègics:

1) desenvolupament d'una base de coneixements i formulació de polítiques nacionals;
2) enfortiment de la seguretat, la qualitat i l'eficàcia mitjançant la reglamentació; i
3) foment de la cobertura sanitària universal per mitjà de la integració de serveis de MTX i l'autoatenció de salut en els sistemes nacionals de salut.

 

Text complet al DOCUMENT ADJUNT

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.