Portada / PROFESSIÓ / Especialitats / Informació general / Convocades les Proves d’Accés a Formació Sanitària Especialitzada 2020 (I.I.R.)
09/09/19
Convocades les Proves d’Accés a Formació Sanitària Especialitzada 2020 (I.I.R.)
Convocades les Proves d’Accés a Formació Sanitària Especialitzada 2020 (I.I.R.)
Termini de presentació de sol·licituds: 1 mes a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria en el BOE

 

Ordre SCB/925/2019, de 30 d'agost, per la qual s'aprova l'oferta de places i la convocatòria de proves selectives 2019 per a l'accés l'any 2020, a places de formació sanitària especialitzada per a les titulacions universitàries de grau/llicenciatura/diplomatura de Medicina, Farmàcia, INFERMERIA i àmbit de la Psicologia, la Química, la Biologia i la Física.

IIR: PLACES OFERTES A NIVELL NACIONAL I A BALEARS

El Ministeri ha ofert un total de 1.463 places per a infermeres a nivell nacional, repartides de la següent manera (places a Balears entre parèntesis):

Especialitat d'Infermeria de Salut Mental: Total 245 (Balears: 5)

Especialitat d'Infermeria del Treball: Total 62 (Balears: 0)

Especialitat d'Infermeria Familiar i Comunitària: Total 521 (Balears: 18)

Especialitat d'Infermeria en Geriàtrica: Total 46 (Balears: 2)

Especialitat Infermeria Obstètric-Ginecològica (Matrona): Total 401 (Balears: 14)

Especialitat d'Infermeria Pediàtrica: Total 188 (Balears: 6)

-Consultar convocatòria: BOE

-Taxes de dret d'examen: 30,49€ ordinària i consultar BOE per a persones exemptes de pagament.

-Data d'Examen: Pendent. S'indicarà la taula i centre d'examen en la publicació en el BOE de la relació definitiva d'admesos

PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS: presencial o telemàtica

TELEMÀTICA: Emplenar el model 790 de sol·licitud a través de la Seu Electrònica del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social https://sede.mscbs.gob.es/fse/modelo790 (consular requisits de presentació per aquesta via)

PRESENCIAL (a Balears): Emplenar el model 790 de sol·licitud a través de la Seu Electrònica del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social https://sede.mscbs.gob.es/fse/modelo790 i DESCARREGAR sol·licitud. Presentar-la juntament amb el pagament de la taxa i resta de documentació requerida en:

-DELEGACIÓ DE GOVERN DE PALMA-Oficina d'Informació i Atenció al Ciutadà - Registre de Documents: Carrer Constitució, 4. 07001 Palma de Mallorca

- A MENORCA-Plaza Miranda, 22. 07701 - Maó-Maó

-A EIVISSA-Passeig Marítim Juan Carles I, s/n (Casa del Mar - 2a planta) 07800-Eivissa

 

 

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.