Portada / ACTUALITAT / Altres notícies / 32 milions de dones i nines migrants i refugiades necessitin ja una política humanitària eficaç
32 milions de dones i nines migrants i refugiades necessitin ja una política humanitària eficaç
32 milions de dones i nines migrants i refugiades necessitin ja una política humanitària eficaç
Més de 40 ONG que treballen en països com Jordània, Colòmbia, Turquia, Grècia o Sudan, han fet públic un comunicat en el que exigeixen als líders mundials el seu compromís amb situacions que afecten a 32 milions de dones i nines

Els signants de la declaració exigeixen una participació de les organitzacions de dones en les cimeres on es prenen decisions sobre desplaçats i refugiats i recorden que les refugiades són víctimes de violència de gènere i sexual en els desplaçaments i no reben l'assistència i protecció necessària. 

Aquesta és la Declaració Conjunta, presentada amb motiu de la reunió plenària d'Alt Nivell de l'Assemblea General de les Nacions Unides sobre grans moviments de persones refugiades i migrants i la Cimera de Líders sobre la Crisi Mundial dels Refugiats.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.