Portada / ACTUALITAT / Audiovisuals / Vídeo del Dijous Infermer sobre Responsabilitat Civil professional de la infermera
28/09/16
Vídeo del Dijous Infermer sobre Responsabilitat Civil professional de la infermera
Vídeo del Dijous Infermer sobre Responsabilitat Civil professional de la infermera
El lletrat Miguel Ángel Vázquez Gallego va exposar a la seu del COIBA diferents casos pràctics i va aclarir dubtes al respecte.

El dia 22 de setembre vam celebrar al Col·legi una sessió de #DijousInfermer necessària en la qual es van aclarir termes i dubtes legals sobre la protecció de les infermeres davant diverses situacions relacionades amb la responsabilitat civil.
Miguel Ángel Vázquez Gallego, advocat i responsable de Col·lectius de A.M.A Assegurances, va impartir aquest #DijousInfermer, en el qual es va destacar especialment la necessitat de les infermeres de tenir una assegurança independent per assegurar la màxima autonomia professional, lliure de pressions.

Accedeix al vídeo de la sessió completa  AQUÍ

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.