Portada / PROFESSIÓ / Associacions, societats científiques i societats professionals / Procediment per crear una associació o societat científica, la seva inscripció en el registre de la CAIB
31/12/17
Procediment per crear una associació o societat científica, la seva inscripció en el registre de la CAIB
Procediment per crear una associació o societat científica, la seva inscripció en el registre de la CAIB
Més informació

PROCEDIMENT PER CREAR UNA ASSOCIACIÓ O SOCIETAT CIENTÍFICA I LA SEVA INSCRIPCIÓ A LA CAIB

Per crear una associació o societat científica cal comptar amb els següents documents:

-Acta Fundacional.

-Estatuts.

Al web del Registre d'Associacions de la CAIB es pot trobar el model de cada document. Aquest és el link

Un cop està creada l'associació, cal presentar aquests dos documents, juntament amb una sol·licitud que també es pot descarregar del link anterior al REGISTRE D'ASSOCIACIONS DE LA CAIB (Depén de la Conselleria de Presidència - Plaça de la Drassana, 4, de Palma).

Es paga una taxa d'aproximadament 50 €.

Després de la inscripció, s'han de comprar 3 llibres que són obligatoris per a qualsevol associació: llibre d'actes, llibre de comptes i llibre registre de socis. Aquests llibres es venen en papereries i s'han de segellar al Registre Mercantil abans de començar a utilitzar-los. És imprescindible tenir els tres llibres, ja que recullen el funcionament diari de l'associació.

Després cal anar a l'Agència Tributària a demanar el CIF.

 

 

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.