Portada / PROFESSIÓ / Especialitats / Geriatria / Reunió informativa de l'Associació Balear d'Infermeria Geriàtrica i Gerontològica
19/01/17
Reunió informativa de l'Associació Balear d'Infermeria Geriàtrica i Gerontològica
Reunió informativa de l´Associació Balear d´Infermeria Geriàtrica i Gerontològica
Carta de la presidenta d'ABIGG, Isabel Román Medina, convidant tots els infermers i infermeres interessats a participar-hi el proper 19 de gener, al COIBA

Benvolgut/da company/a,

Fa uns mesos em vaig posar en contacte amb tu per informar-te que un grup d'infermers havíem creat l'Associació Balear d'Infermeria Geriàtrica i Gerontològica (ABIGG) amb l'objectiu de promoure i defensar els interessos professionals dels infermers especialistes en geriatria o que treballem en aquest àmbit. Necessitem donar visibilitat a la nostra professió a la societat i també a la resta de professionals, i ens proposem ser referents en tot allò que concerneix a la salut de les persones grans.

Durant aquests cinc mesos, ens hem organitzat i hem creat una Junta Directiva que abasta i representa els nivells assistencials i socials amb què compta el nostre sistema públic i privat. Hem impulsat ABIGG a través dels mitjans de comunicació i a les xarxes socials. Hem organitzat, juntament amb el COIBA i l'Hospital General, diversos actes amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran el passat 1 d'octubre i també el 1er Certamen de Fotografia de l'Associació, perquè aquest és un altre dels nostres objectius: que les persones grans tinguin més presència a la societat.

Ha arribat el moment de compartir totes aquestes experiències amb tu i ens agradaria que formessis part d’ABIGG. Per això, et convido a assistir el dia 19 de gener a les 17h a la seu del Col·legi d'Infermeria al carrer l'Almirall Gravina, 1 de Palma a una reunió amb el següent ordre del dia:

  • Presentació d’ABIGG i de la Junta Directiva
  • Informació sobre els estatuts de l'Associació
  • Debat després de l'emissió del vídeo "M'agrada la geriatria, i a tu?" que recull, en relació al nostre treball, les opinions de:

- Usuaris (pacients / famílies)

- Alumnes d'infermeria

- Infermers que treballem en l'àmbit de la geriatria

  •  Torn obert de paraula

Al mateix temps, et recordo que el COIBA està elaborant un registre d’infermeres especialistes i, si ets especialista en geriatria, pots dur el títol perquè enregistrin una còpia i et puguin incloure en aquest fitxer, amb l’objectiu de poder-te mantenir informat de les qüestions que puguin ser del teu interès.

Si necessites informació addicional o fer-nos alguna consulta o suggeriment, pots contactar amb nosaltres a través de la següent adreça electrònica contactoabigg@gmail.com

Una abraçada,

Isabel Román Medina

Presidenta de ABIGG

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.