Portada / ACTUALITAT / Audiovisuals / Vídeo de la sessió - debat per a la presentació de la "Guia de Teràpia intravenosa" i la seva aplicació mòbil
06/02/17
Vídeo de la sessió - debat per a la presentació de la "Guia de Teràpia intravenosa" i la seva aplicació mòbil
Vídeo de la sessió - debat per a la presentació de la "Guia de Teràpia intravenosa" i la seva aplicació mòbil
Les infermeres Gemma Martínez, Clara Bendito, María Dolores González i Joan Cerdà, del Grup de recerca infermera de Menorca GIINM, van presentar l'aplicació.

Vídeo de la presentació, a Menorca el passat divendres 3 de febrer, de la "Guia de Teràpia intravenosa" i la seva adaptació al mòbil realitzada per ajudar els professionals a tenir tota la informació a mà si en algun moment tenen dubtes o volen consultar alguna cosa .

Aquesta App ha estat dissenyada dins el projecte BPSO (Best Practice Spotlight Organizations), del programa de Centres Compromesos amb l'Excel·lència en Cures de l'Associació d'Infermeria d'Ontario (RNAO).

Enllaç al vídeo aquí. 

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.