Portada / ACTUALITAT / Altres notícies / Convocada manifestació a favor de les persones migrades i refugiades
18/02/17
Convocada manifestació a favor de les persones migrades i refugiades
Convocada manifestació a favor de les persones migrades i refugiades
La concentració sortirà des de la Plaça Major de Palma a les 18:30 el pròxim 18 de febrer

Més de 290 milions de persones han hagut de desplaçar-se forçosament de casa per conflictes armats, climàtics o pobresa des de l'any. Per això, i per les polítiques europees de blindatge de les seves fronteres, més de 32.000 persones han perdut la vida intentant creuar el mar Mediterrani, que s'ha convertit en un immens cementiri. L'any 2016 ha estat un dels més mortífers.

La plataforma Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca s'adhereix al lema 'volem acollir' i anima la ciutadania a organitzar-se, mobilitzar-se i fer servir la seva veu per aconseguir una conscienciació col·lectiva que afavoreixi el canvi d'actitud de les institucions davant la nomenada "crisi migratòria "


Dia 18 de febrer, a les 18:30

Recorregut: Plaça Major - Carrer de Colom - Carrer Palau Reial - Carrer de la Victòria - Carrer Conqueridor - Carrer de Maroto i Tous - Delegació de Govern - Passeig del Born

Més informació: 

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.