Portada / ACTUALITAT / Comunicats / Condol per la mort del policia nacional José Mota Barea en defensar una infermera
13/02/17
Condol per la mort del policia nacional José Mota Barea en defensar una infermera
Condol per la mort del policia nacional José Mota Barea en defensar una infermera
El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears lamenta profundament la mort aquest cap de setmana del policia nacional José Mota Barea. L'agent va morir per les complicacions d'una brutal agressió d'un pres a la Unitat de Detinguts de Son Espases, a l'agost de 2015.

El Sr. José Mota Barea havia sortit en defensa d'una infermera, que estava sent escanyada pel reclús, quan aquest es va tornar contra ell. Les seqüeles d'aquella agressió fa any i mig s'han vingut repetint i l'agent José Mota va morir el passat cap de setmana com a conseqüència d'ella.
Des del COIBA volem transmetre als seus familiars, amics i companys del cos el nostre més sentit condol. Recordarem a l'agent Mota amb agraïment i amb respecte. Gràcies per defensar-nos.

 

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.