Portada / ACTUALITAT / Comunicats / Comença el curs de preparació al IIR 2018 al COIBA
10/03/17
Comença el curs de preparació al IIR 2018 al COIBA
Comença el curs de preparació al IIR 2018 al COIBA
La preparació a l'examen d'Infermer Intern Resident s'allargarà fins a principis de l'any que ve, quan els alumnes s'examinaran per poder accedir a una plaça d'infermera especialista

50 infermeres de les illes han començat avui les classes del curs de preparació al IIR 2018, impartit per IFSES al Col·legi d'Infermeria de les Illes Balears.

Les classes s'estendran des d'aquest març fins al mes de gener de 2018 i en elles s'impartiran els continguts que entraran a l'examen necessari per poder accedir a una plaça d'infermera especialista.

En l'edició de 2017 es van oferir 994 places, de les quals només 25 es van destinar a Balears en la següent distribució: 14 places per a comares, cinc per a infermeria de salut mental, quatre per a infermeria familiar i comunitària, i dues places per a infermeria pediàtrica.

 

 

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.