Portada / ACTUALITAT / Audiovisuals / Vídeo de la sessió sobre paternitat responsable i conciliació
13/03/17
Vídeo de la sessió sobre paternitat responsable i conciliació
Vídeo de la sessió sobre paternitat responsable i conciliació
La comare Sandra Gallego, del Programa d'Assistència a la Salut Sexual i Reproductiva de la ciutat de Barcelona, va explicar en què consisteix el projecte "Canviem-ho" i diverses infermeres van aportar les seves experiències amb la conciliació laboral-familiar

Coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de la Dona Treballadora, el COIBA ha defensat la necessària implicació dels homes en aquesta lluita de les dones per la igualtat en aquesta sessió titulada "Per una paternitat responsable, activa i conscient".

Al vídeo de la sessió podeu trobar tant la intervenció de Sandra Gallego, comare dinamitzadora del projecte "Canviem-ho", així com l'aportació de vàries infermeres de les Illes Balears que ens van explicar la seva experiència a l'hora de conciliar.

Pots veure el vídeo de la sessió completa clicant AQUÍ

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.