Portada / ACTUALITAT / Altres notícies / El tercer Consell de Salut d’aquesta legislatura ha tengut lloc
22/03/17
El tercer Consell de Salut d’aquesta legislatura ha tengut lloc
El tercer Consell de Salut d’aquesta legislatura ha tengut lloc
Durant la sessió s’ha presentat el Pla d’Infraestructures d’Atenció Primària i els projectes de reforma prevists per a l’Hospital General i l’Hospital Psiquiàtric

Palma, 22 de març, 2017.- Avui s’ha duit a terme la 14a sessió ordinària del Consell de Salut de les Illes Balears, principal òrgan de participació ciutadana en el sistema sanitari d’aquesta comunitat, integrat per més de 30 representants de l’Administració, col·legis professionals, sindicats i associacions de pacients. El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears ha estat representat per la seva presidenta, Rosa María Hernández. 

La consellera Patricia Gómez, presidenta del Consell de Salut, ha destacat el valor d’aquest òrgan de participació, que es reuneix per tercera vegada en aquesta legislatura, en el qual es recullen les demandes i els suggeriments de les entitats ciutadanes i en el qual, cada semestre, l’equip de govern ret comptes de la seva activitat.

Més informació al web de la Conselleria.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.