Portada / ACTUALITAT / Comunicats / Les infermeres aprenen a utilitzar l’entusiasme i el joc com a agents activadors de la salut
30/03/17
Les infermeres aprenen a utilitzar l’entusiasme i el joc com a agents activadors de la salut
Les infermeres aprenen a utilitzar l’entusiasme i el joc com a agents activadors de la salut
Una quinzena de professionals treballa la relació entre l’entusiasme i la salut, en un curs organitzat al Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears

El COIBA ha acollit aquesta setmana un curs sobre l’entusiasme i el joc com a agents activadors de la salut, especialment orientat als professionals d'Infermeria. Una quinzena d’infermeres de diferents àmbits ha participat en aquesta formació, des d’una visió integradora de la salut i analitzant la malaltia com a l’oblit d’un mateix.

Coordinat per l’expert Enrique Aguilar, director i fundador de la Escuela de Coaching Lúdico de Barcelona, aquest curs ha ajudat a les infermeres a reflexionar sobre l’impacte que té la manca d’entusiasme damunt la salut personal i social; i a valorar la influència de l’alegria i el joc (en el sentit ampli) a la salut.  

S’han tractat aspectes com el bloqueig de les emocions i el seu impacte en la salut, l’alienació de ment, emocions i cos; o el joc i el talent. També s’ha parlat de les emocions bàsiques, de l’activació de la vitalitat o de les emocions positives a través del moviment lúdic. Igualment, s’ha reflexionat sobre el despertar de la consciència i la salut i l’experiència del silenci mental, la calma emocional i la quietud corporal.

La dinàmica lúdica va permetre activar la vitalitat, l’alegria i la cohesió del grup, orientades a renovar l’entusiasme pel treball i cap als pacients. 

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.