Portada / ACTUALITAT / Comunicats / El COIBA posa en marxa un programa de pre-col·legiació per als estudiants de 4t curs d'Infermeria
12/04/17
El COIBA posa en marxa un programa de pre-col·legiació per als estudiants de 4t curs d'Infermeria
El COIBA posa en marxa un programa de pre-col·legiació per als estudiants de 4t curs d´Infermeria
Es tracta d'un servei que permet als estudiants vincular-se al col·legi i entrar en contacte amb el món professional abans de finalitzar els seus estudis de Grau

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears (COIBA) ha posat en marxa un programa de pre-col·legiació per als estudiants de l'últim curs d'Infermeria de la Universitat dels Illes Balears. Aquest programa, totalment voluntari i gratuït per als estudiants, els permet començar a conèixer el món professional abans d'incorporar-se a ell de forma plena.

"Volem obrir el col·legi als estudiants que estan a punt de graduar-se, informar-los, orientar-los i acompanyar-los en aquest procés tan complicat com és finalitzar els estudis i començar a treballar", ha explicat Rosa Maria Hernández, presidenta del COIBA.

A través a aquest programa de pre-col·legiació, els estudiants podran rebre la informació col·legial i professional a través del butlletí electrònic, utilitzar les dependències col·legials i beneficiar-se de les ofertes comercials. A més, la categoria de pre-col·legiat permet als estudiants participar en les activitats formatives, sempre que hi hagi places disponibles, així com en altres actes organitzades pel col·legi.

Recentment, Hernández va visitar la UIB i va explicar als estudiants de quart d'Infermeria que la figura del pre-col·legiat és transitòria fins a la seva graduació i facilitarà la tramitació posterior de la col·legiació, imprescindible per a l'exercici de la professió.

La pre-col·legiació és totalment voluntària i, per poder accedir-hi, els estudiants han d'acreditar estar matriculats en el quart curs d'Infermeria, dirigint-se a les seus del COIBA a Mallorca, Menorca i Eivissa-Formentera.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.