Portada / ACTUALITAT / Comunicats / Neix l'Associació Balear d'Infermers Especialistes en Pediatria per fomentar i defensar l'atenció infermera a la infància
Neix l'Associació Balear d'Infermers Especialistes en Pediatria per fomentar i defensar l'atenció infermera a la infància
Neix l´Associació Balear d´Infermers Especialistes en Pediatria per fomentar i defensar l´atenció infermera a la infància
​Organitzarà activitats de formació, jornades i congressos, alhora que fomentarà la investigació i els llaços amb altres associacions d'Infermeria Pediàtrica

Un grup d'infermeres especialistes en Pediatria ha constituït la "Associació Balear d'Infermers Especialistes en Pediatria" (ABEEP), amb el propòsit de fomentar i defensar la Infermeria Pediàtrica, en els diferents aspectes deontològics, ètic-legals, de dignitat i prestigi tècnic , cultural, científic i de recerca.

"La nostra inquietud per l'especialitat ens ha portat a constituir aquesta associació, l'objectiu final de reforçar, defensar i fomentar les cures i l'atenció infermera als infants, a través de la presència de les infermeres pediàtriques en tots els àmbits assistencials", ha explicat Mª Ángeles Martínez Teruel, la seva presidenta, durant la presentació i primera Assemblea General de ABEEP celebrada avui a la seu del COIBA.

ABEEP ja es troba registrada davant el Govern dels Illes Balears i, entre les seves finalitats, figuren fomentar i defensar els aspectes professionals i socials dels i les infermeres especialistes, així com promoure i organitzar activitats de formació continuada mitjançant cursos, simposis, congressos i altres . A més, ABEEP es proposa fomentar l'activitat investigadora, promovent els treballs científics i professionals relacionats amb l'especialitat; i divulgar els treballs científics professionals a través de publicacions i col·laboracions.

Alhora, aquesta associació d’infermeres pediàtriques organitzarà i difondrà congressos i jornades d'investigació en Infermeria Pediàtrica per fomentar el desenvolupament de la professió, i donarà assessorament i formació en investigació en Infermeria Pediàtrica. També tenen previst elaborar documents de referència i fomentar de manera directa les investigacions científiques, així com la creació, publicació i distribució de material relacionat amb la Infermeria Pediàtrica.

L'associació està oberta a totes les infermeres especialistes en Pediatria de Balears. Mª Ángeles Martínez Teruel ha animat a tots els professionals d'Infermeria Pediàtrica a sumar-se a l'associació, per tal de comptar amb vocalies dels diferents àmbits i sectors sanitaris, així com els hospitals, públics i privats, de Balears, l'àrea d'Atenció Primària i participació de la Universitat dels Illes Balears.

Per a més informació: www.abeep.es o abeepediatria@gmail.com

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.