Portada / ACTUALITAT / Comunicats / L'Associació Balear d'Infermeres de Teràpies Naturals reivindica un marc legal que doni més seguretat al pacient i al professional
03/05/17
L'Associació Balear d'Infermeres de Teràpies Naturals reivindica un marc legal que doni més seguretat al pacient i al professional
L´Associació Balear d´Infermeres de Teràpies Naturals reivindica un marc legal que doni més seguretat al pacient i al professional
L'associació es va presentar ahir oficialment a la seu del COIBA, a Palma

L'Associació Balear d'Infermeres de Teràpies Naturals (ABITENA) va realitzar ahir, dimarts, una presentació oficial a la seu del Col·legi Oficial d'Infermeria, a Palma. "Cada vegada hi ha més demanda de la població cap a les teràpies naturals, que ja estan incloses en la cartera de serveis sanitaris d'alguns països europeus" va explicar Lourdes Alcalá, presidenta d’ABITENA en aquesta reunió.

Alcalá ha reivindicat la necessitat que Espanya avanci també cap a una major i millor regulació de les teràpies naturals, ja que l'actual buit legal fa que moltes persones estiguin desorientades i puguin caure en enganys. En línia amb el que defensa l'Organització Mundial de la Salut, les infermeres han advocat per oferir una bona orientació als pacients que s'adrecen a elles a la recerca d'assessorament sobre recursos naturals per complementar les teràpies tradicionals.

Per a això, les pròpies infermeres han de formar-se. Entre els objectius de ABITENA s'inclou difondre entre els seus associats els coneixements més avançats i actualitzats en teràpies naturals. També organitzarà esdeveniments, jornades, xerrades, tallers i reunions i oferirà assessorament professional als seus socis. Igualment, ABITENA pretén realitzar activitats en col·laboració amb altres associacions o entitats.

Aquesta associació sense ànim de lucre està oberta a tots els professionals d'Infermeria que desenvolupin o pretenguin desenvolupar activitats professionals relacionades amb les teràpies naturals.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.