Portada / ACTUALITAT / Notícies de la professió / Joana Previ i Sílvia Obarrio guanyen el II Premi d’Innovació d’Infermeria de l’Àrea de Salut de Menorca
17/05/17
Joana Previ i Sílvia Obarrio guanyen el II Premi d’Innovació d’Infermeria de l’Àrea de Salut de Menorca
Joana Previ i Sílvia Obarrio guanyen el II Premi d’Innovació d’Infermeria de l’Àrea de Salut de Menorca
El treball guanyador consisteix en un projecte per habilitar un bany adaptat per a persones ostomitzades

Les infermeres Joana Previ i Silvia Obarrio han aconseguit el Premi d’Innovació d’Infermeria de l’Àrea de Salut de Menorca en la segona edició d’una convocatòria que organitza el Grup d’Investigació d’Infermeria de Menorca (GIINM). El gerent de l’Àrea de Salut de Menorca, Antoni Gómez Arbona, ha estat l’encarregat de lliurar el guardó com a cloenda de les III Jornades d’Investigació en Infermeria que s’han celebrat avui a l’Hospital Mateu Orfila.

El treball guanyador consisteix en un projecte per habilitar un bany adaptat per a persones ostomitzades i ha estat el que més vots ha aconseguit de les tres propostes presentades al certamen. Les altres dues ha estat: “NIC 4120.  Manejo de líquidos. De la teoria a la práctica” i “Implantación de un plan de interdisciplinar de atención individualitzada”. 

 

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.