Portada / ACTUALITAT / Comunicats / Comença la XV International Summer School in Health Promotion
23/05/17
Comença la XV International Summer School in Health Promotion
Comença la XV International Summer School in Health Promotion
El COIBA col·labora amb la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia de la UIB i altres entitats en aquest esdeveniment, que reuneix 60 investigadors de cinc universitats europees del 22 al 26 de maig per tractar la promoció de la salut

La XV edició de la Escola Internacional d’Estiu en Promoció de la Salut, organitzada per la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de les Illes Balears, ha començat avui amb la inauguració oficial a Palma.

Aquesta XV International Summer School in Health Promotion, que tindrà lloc des d’avui fins al 26 de maig, reunirà 60 investigadors d'universitats de Polònia, Països Baixos, Bèlgica i Alemanya, a més de la UIB.

L’objectiu de l’esdeveniment és fomentar la difusió científica i acadèmica, la formació, la creació de xarxes i la reflexió i l'anàlisi en l'àmbit de la promoció de la salut. En ella participen un nombre limitat d’estudiants, docents i investigadors de diferents universitats. L'edició d'enguany té com a eix temàtic central «La promoció de la salut en tots els entorns: recerca, polítiques i educació innovadora»

Entre els temes principals que es tractaran, es troben els entorns per a la salut i la salut urbana;  descobriments, programes, projectes i activitats soci-epidemiològiques en les àrees de promoció de la salut en diferents entorns: ciutats, zones rurals, llocs de treball, universitats / escoles, centres primaris de salut / hospitals, entre d'altres; reducció de les desigualtats en salut: estratègies, programes, projectes, activitats; "Salut per a tots" - "La salut en totes les estratègies"; promoció de la salut, educació per a la salut i la prevenció; govern de la ciutat i de la salut; mètodes d'ensenyament innovadors de promoció de la salut; gestió de la diversitat en les institucions de promoció de la salut i de la salut; perspectives internacionals i la diversitat en Salut Pública / Salut Global; i finalment el paper dels professionals de la salut en Promoció de la Salut.

El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears col·labora amb la UIB per a la celebració d’aquest esdeveniment.

Per a més informació: http://ecycs.uib.es/xv-international-summer-school-health-promotion/

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.