Portada / ACTUALITAT / Comunicats / A l'atenció dels col·legiats. El COIBA rebutja la Medalla d'Or de la Infermeria que el Consejo General de Enfermería atorgarà als presidents provincials
25/05/17
A l'atenció dels col·legiats. El COIBA rebutja la Medalla d'Or de la Infermeria que el Consejo General de Enfermería atorgarà als presidents provincials
A l´atenció dels col·legiats. El COIBA rebutja la Medalla d´Or de la Infermeria que el Consejo General de Enfermería atorgarà als presidents provincials
​Tampoc participarà en el sopar de gala que ofereix el CGE a la Casa Llotja de Mar amb motiu del Congrés a Barcelona del Consell Internacional d'Infermeres (CIE)

A l'atenció dels col·legiats del COIBA

En resposta a la carta enviada pel Sr. Máximo González Jurado, president del Consejo General de Enfermería (CGE), la presidenta del COIBA i la Junta de Govern han decidit rebutjar la Medalla de la Infermeria a la categoria Or, que el CGE lliurarà als membres de l'Assemblea i del Ple el proper 26 de maig, en el marc de la celebració del Congrés del Consell Internacional d'Infermeres (CIE), a Barcelona. De la mateixa manera, ni la presidenta ni els membres de la Junta de Govern assistiran al sopar de gala que posteriorment ofereix el CGE a la Casa Llotja de Mar.

Els representants del COIBA volen recordar que l'Organització Col·legial se sustenta sobre les quotes que obligatòriament aporten els col·legiats, de manera que algunes demostracions poden resultar impròpies d'un col·lectiu castigat per les retallades salarials i la precarietat laboral.

La Junta de Govern del COIBA defensa una Organització Col·legial neta, transparent i democràtica, lliure de ardits que dificultin o impedeixin el sufragi actiu i passiu, i que segrestin la voluntat dels seus legítims propietaris, és a dir, els col·legiats.

L'Organització Col·legial necessita representants que coneguin genuïnament la professió, la defensin i vetllin per l'interès dels professionals, perquè aquesta és la única raó per la qual ocupen els seus càrrecs i perquè la veritable grandesa no està en els títols ni en l'or que cobreix el pit, sinó en la noblesa del seu interior.

Amb els nostres millors desitjos per a totes les infermeres i els infermers que participen al Congrés Internacional d'Infermeria (CIE), en el qual sí que hi serà present el COIBA. Atentament,

Junta de Govern COIBA

 

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.