Portada / ACTUALITAT / Comunicats / El IES Ramis i Ramis guanya el II Concurs de Pòsters per a la prevenció del consum de tabac en els joves de les Illes Balears
26/05/17
El IES Ramis i Ramis guanya el II Concurs de Pòsters per a la prevenció del consum de tabac en els joves de les Illes Balears
El IES Ramis i Ramis guanya el II Concurs de Pòsters per a la prevenció del consum de tabac en els joves de les Illes Balears
El lliurament del premi ha tingut lloc avui matí per part de Carmen Dopazo, presidenta del Col·legi d’Infermeria de les Illes Balears a Menorca. El primer premi de Clipmetratges ha estat atorgat a un treball del IES Aurora Picornell, de Palma i serà atorgat dilluns

Un pòster del IES Joan Ramis i Ramis de Maó (Menorca) ha resultat guanyador del II Concurs de Pòsters i Clipmetratges per a la prevenció del consum de tabac en els joves de les Illes Balears. El pòster guanyador és el titulat  “Mateix objectiu, diferents velocitats”, fet per Nadia Abounnahr , del grup D de 1r ESO.

El premi (una càmera de fotos) ha estat atorgat avui al guanyador durant una petita cerimònia celebrada al centre educatiu. En l’acte d’entrega, han estat presents la presidenta del Col·legi  Oficial d’Infermeria de Balears a Menorca, Carmen Dopazo, el delegat d’Educació a Menorca, Joan Marquès, la presidenta de la IBAMFIC, la Dra. Elena Muñoz, la coordinadora autonòmica de Drogues de la Conselleria de Salut, Francisca Bibiloni, el president de l’AECC de Maó, José Pons, a més del professors del centre Tomeu Febrer i Mar Roig.

En aquesta edició del concurs han participat alumnes d’educació secundària de les Illes Balears presentant 13 treballs en total, 6 dels quals han estat pòsters d’alumnes de 1r i 2n d’ESO i 7 clip metratges d’alumnat de 3r i 4t d’ESO. Les entitats organitzadores han valorat els treballs en relació a conceptes d’originalitat, representativitat i idoneïtat de la feina presentada.

Aquests premis tenen com a objectiu implicar i fer partícips els joves de les Illes Balears en el disseny de material gràfic i audiovisual en la prevenció del consum de tabac, a partir de processos de reflexió crítica sobre els riscs derivats del consum de tabac i afavorir els missatges preventius entre iguals.

En la modalitat de CLIP METRATGE, categoria C (tercer i quart d’ESO): el clip metratge guanyador és el titulat “No solo tú lo consumes”, del centre educatiu IES AURORA PICORNELL de Palma. Aquest premi serà lliurat el proper 29 de maig al IES Aurora Picornell.

Les entitats organitzadores d’aquest concurs anual per prevenir el tabaquisme entre els joves són la Direcció General de Salut Pública i Participació, conjuntament amb el Servei de Salut, la Direcció General d’Innovació i Comunitat Educativa de la Conselleria d’Educació i Universitat, l’Associació Espanyola contra el Càncer, l’Associació Balear d’Infermeria Comunitària, el Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears, i la Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària.

El concurs s’integra dintre d’un seguit d’activitats organitzades amb motiu de la Setmana Sense Fum, que es celebra a tota Europa del 25 al 31 de maig, i del Dia Mundial Sense Tabac, que es celebra el 31 de maig. Per a més informació, visiteu el web del Pla d’Addiccions i Drogodependències de les Illes Balears:

http://padib.caib.es/sacmicrofront/contenido.do?mkey=M09040813461833313172&lang=CA&cont=79970

 

 

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.