Portada / ACTUALITAT / Altres notícies / L'Organització Mundial de la Salut (OMS) aprova el Pla Global contra la Demència
06/06/17
L'Organització Mundial de la Salut (OMS) aprova el Pla Global contra la Demència
L´Organització Mundial de la Salut (OMS) aprova el Pla Global contra la Demència
Des d'aquest pla l'OMS recomana a tots els governs que prenguin consciència sobre el problema de la demència i actuïn per reduir els seus riscos, avançar el diagnòstic, invertir en atenció i tractament, donar suport als cuidadors i fomentar la investigació.

La Confederación Española de Asociaciones de Familiares de Personas con Alzheimer y otras Demencias (CEAFA) explica: “cal recordar que cada tres segons alguna persona desenvolupa un tipus de demència al món y, no obstant això, la major part d'aquesta gent no reb el diagnòstic oportú o l'ajuda necessària. S'ha de treballar perquè les persones afectades, tant els que pateixen la malaltia directament com els seus cuidadors familiars, disposin de la millor qualitat de vida possible".

Noticia completa en somospacientes.com

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.