Portada / FORMACIÓ / Jornades i Congressos / I Congrés internacional de recerca i innovació en cures: Evidència, Infermeria de Pràctica Avançada i Seguretat Clínica.
25/10/17
I Congrés internacional de recerca i innovació en cures: Evidència, Infermeria de Pràctica Avançada i Seguretat Clínica.
I Congrés internacional de recerca i innovació en cures:  Evidència, Infermeria de Pràctica Avançada i Seguretat Clínica.
Tindrà lloc a Palma del 25 al 27 d'octubre. Més de 550 infermeres inscrites per participar de forma presencial o virtual.

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears i la Universitat dels Illes Balears organitzen el proper mes d'octubre el I Congrés internacional de recerca i innovació en cures: Evidència, Infermeria de Pràctica Avançada i Seguretat Clínica.

Sota el lema "Generant evidències per protegir la salut de les persones", aquest congrés pretén ser una plataforma per compartir el coneixement infermer i veure com aquest es pot transferir a la pràctica del dia a dia, incloent experiències, reflexions, idees o propostes innovadores que ajudin a la transferència de la teoria a la pràctica.

El Congrés tindrà lloc del dimecres 25 al divendres 27 d'octubre de 2017, ambdós inclosos, al Centre de Convencions de l'Hotel Gran Meliá Victoria de Palma (Mallorca), Espanya.

Entre els objectius concrets del congrés està conèixer la influència de la Infermeria de Pràctica Avançada en el desenvolupament professional i quin impacte té en la pràctica clínica i seguretat del pacient; Analitzar i debatre sobre les condicions que s'han de donar a les organitzacions sanitàries per garantir una cura responsable i segura; Conèixer com implementar el coneixement a la pràctica clínica per unes cures més segures; Debatre sobre les estratègies de cures com a motor per al lideratge infermer en les organitzacions i en la societat; Definir el paper que hem de jugar les infermeres davant la cronicitat; i identificar els escenaris que afavoreixen una adequada transferència i implementació de resultats d'investigació perquè tinguin impacte real en la pràctica clínica.

El termini per a la presentació de treballs ja està tancat. 

El termini per a la inscripció ja està tancat.

Per conèixer el programa del Congrès, visitau: www.congresocuidados3i.com

El Congrés ha obtingut el "Reconeixement d'interès científic-sanitari" del Ministerio de Sanidad i també l'Acreditació de la Comissió de la Comissió de Formació Continuada (CFC) del Govern de les Illes Balears (per a professionals sanitaris)

Col·labora l'IB-Salut.

@ cuidados3i

Cartell

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.