Portada / ACTUALITAT / Comunicats / NOTA ACLARATÒRIA Llista subsidiària d'Infermeria de l'Ib-Salut
19/07/17
NOTA ACLARATÒRIA Llista subsidiària d'Infermeria de l'Ib-Salut
NOTA ACLARATÒRIA Llista subsidiària d´Infermeria de l´Ib-Salut
Resposta de l'IB-Salut a les consultes del COIBA, després de la confusió creada durant l'elaboració d'una llista subsidiària de professionals d'Infermeria. Telèfon de consulta de Recursos Humans de l'Ib-Salut: 971 49 85 32

NOTA ACLARATÒRIA LLISTA SUBSIDIÀRIA

Bon dia,

Davant l'aparent confusió generada per la publicació d'una llista subsidiària d'infermeria el passat 17 de juliol, cal aclarir que:

• L'esmentada llista es nodreix d'aquelles persones que es van inscriure a la borsa única amb posterioritat al 28 de desembre de 2016, data en què es va realitzar el tall.

• La publicació de la llista obeeix a motius d'urgència en la contractació d'infermeres, tal com es va fer públic en la crida difós per col·legi professional, agents socials, universitat, etc.

• Es manté el termini d'inscripcions fins al 21 de juliol (inclòs), que es va especificar a la carta enviada per l'Ib-Salut, per poder elaborar una llista subsidiària més completa, que inclourà a aquelles persones inscrites al llarg de la setmana i que substituirà la publicada el dia 17.

• Tot això s'ha tractat en Comissió de seguiment amb els agents socials el 18 de juliol.

El subdirector de Cures Assistencials i Atenció a l'Usuari del Servei de Salut,

Carlos Javier Villafáfila Gomila.

NOTA DEL IB-SALUT

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.