Portada / ACTUALITAT / Comunicats / El COIBA augmenta en un 45% les ajudes per a la formació i la divulgació de la recerca infermera en 2017
27/07/17
El COIBA augmenta en un 45% les ajudes per a la formació i la divulgació de la recerca infermera en 2017
El COIBA augmenta en un 45% les ajudes per a la formació i la divulgació de la recerca infermera en 2017
Convocats els ajuts 2017 per un total de 90.000 euros per la realització d'activitats formatives i per la presentació de comunicacions o pòsters en congressos o jornades infermeres

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears (COIBA) ha incrementat en un 45% les ajudes que atorga als seus col·legiats per a la seva formació i la divulgació de la recerca infermera, passant de 62.000 euros el 2016 a 90.000 el 2017. "El compromís de les infermeres de Balears amb la formació contínua per millorar i actualitzar els seus coneixements, en benefici dels pacients, és indubtable. Cada any tenim més sol·licituds. Per això, hem decidit tornar a augmentar la dotació pressupostària i ajudar així a cobrir part del desemborsament que suposen aquestes activitats ", ha explicat Marina Salas, responsable de Formació del COIBA.

El Col·legi ha augmentat fins a 70.000 euros (des de 50.000 el 2016) el pressupost destinat a ajudes per als col·legiats que hagin realitzat activitats formatives de postgrau, entre l'1 de setembre del 2016 i el 31 d'agost del 2017. L'ajuda, que pot cobrir fins al 60% del cost de la matrícula, haurà de ser per a activitats formatives acreditades per organismes oficials o organismes de reconegut prestigi.

"És just que els professionals col·legiats puguin beneficiar-se d'aquestes beques per millorar la seva formació, ja que se sufraguen en base a les quotes col·legials que ells mateixos aporten, i repercuteixen en benefici dels pacients i de la professió", ha apuntat Salas.

Ajudes per la divulgació del coneixement infermer

Les més de 6.000 infermeres col·legiades a les Balears també han vist augmentades les ajudes del seu col·legi per a la presentació de comunicacions o pòsters en congressos o jornades nacionals o internacionals durant el 2017. El COIBA ha decidit incrementar fins a 20.000 euros (des de 12.000, el 2016) les ajudes perquè els col·legiats puguin presentar els seus treballs en trobades professionals.

Els ajuts, que poden destinar-se al pagament de la inscripció, trasllat o allotjament -entre d’altres- s'atorgaran als que hagin presentat i defensat pòsters o comunicacions sobre temàtica infermera, en esdeveniments nacionals o internacionals, durant el 2017.

Poden presentar-se a aquesta convocatòria tots els treballs que compleixin els requisits establerts en les bases. El termini per a la presentació de sol·licituds per activitats formatives es va obrir aquesta setmana i conclou el 23 de novembre, mentre que el termini per a les ajudes per a la divulgació professional conclou l'1 de desembre. 

Més informació sobre els ajuts a la formació en aquest enllaç.

Més informació sobre els ajuts a la divulgació científica en aquest  enllaç.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.