Portada / ACTUALITAT / Notícies de la professió / Aproven la convocatòria de 924 places per a metges, infermeres i auxiliars
28/07/17
Aproven la convocatòria de 924 places per a metges, infermeres i auxiliars
Aproven la convocatòria de 924 places per a metges, infermeres i auxiliars
El COIBA encara no ha rebut cap notificació oficial al respecte. Tot d'una que es publiqui al BOIB, enviarem la informació, amb el temari, i dates de les oposicions als col·legiats.

La taula sectorial de Sanitat va aprovar recentment la convocatòria d'oposició per a 924 places de les categories de metges, infermeres i auxiliars d'infermeria. Segons la informació publicada en premsa, ni als metges ni a les infermeres se'ls exigirà el B2 de català.

El COIBA encara no ha rebut cap notificació oficial al respecte. Tot d'una que es publiqui al Butlletí Oficial de les Illes Balears,  enviarem la informació, amb el temari, dates de les oposicions i el que estigui a la nostra dispossició als col·legiats.

Més informació a Diario de Mallorca.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.