Portada / FORMACIÓ / Jornades i Congressos / Congrés sobre drets de les persones grans a Donostia - Sant Sebastià
20/10/17
Congrés sobre drets de les persones grans a Donostia - Sant Sebastià
Congrés sobre drets de les persones grans a Donostia - Sant Sebastià
Congrés sobre drets de les persones grans a Donostia - Sant SebastiàEn el congrés es presentaran dues 'Cartes de Drets', obertes a aportacions i suggeriments, sobre la gent gran i sobre les persones amb demència i els seus cuidadors

La Fundación Aubixa, dedicada a la recerca social en matèria d'envelliment i d'Alzheimer i altres demències, i AFAGI (Asociación de familiares, amigos y personas con Alzheimer y otras demencias de Guipuzkoa) convoquen per al proper 20 d'octubre un congrés a Donostia - San Sebastià al que es presentaran dues 'Cartes de Drets', una sobre els drets de les persones grans i altra sobre els drets de les persones amb demència i els seus cuidadors. Ambdues cartes persegueixen un doble comès: consignar en un mateix text les normes vigents a l'entorn de les societats democràtiques per als dos àmbits -  persones grans amb demència - i plasmar en sentit positiu la diversa casuística que afecta a la dignitat de la persona gran i de la persona amb demència, encara que no estigui recollida explícitament a l'ordenament actual.

Podeu accedir als borradors de les 'Cartes Donostia', AQUÍ

La quota d'inscripció general al congrés és de 50 euros i gratuïta per a aquelles persones i entitats que participin en l'elaboració de les dues cartes.

Per enviar aportacions:

  • Mail: info@aubixaf.org
  • Web: www.cartadonostia.com
  • Correu postal: Resurrección Mª de Azkue, 6, 3º B, 20018, Donostia - San Sebastián (abans del 21 de setembre)

Més informació: document adjunt 

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.