Portada / PROFESSIÓ / Documents d'interès i Eines de Treball / Article "1977-2017: La investigació infermera a Espanya després de 40 anys a la Universitat"
01/09/17
Article "1977-2017: La investigació infermera a Espanya després de 40 anys a la Universitat"
Article "1977-2017: La investigació infermera a Espanya després de 40 anys a la Universitat"
Un grup d'infermeres, entre els quals es troben membres de la UIB, han participat en aquesta investigació que persegueix oferir una perspectiva global de la investigació en cures a Espanya com a marc de reflexió i discussió sobre possibles estratègies a curt i mig termini

L'estudi ha combinat anàlisi documental amb mètodes bibliomètrics i d'ell s'han extret les següents conclusions: la investigació infermera a Espanya és sensible a les polítiques i recursos de foment de la investigació, tot i que no hi ha una estratègia consolidada i uniforme que superi les barreres actuals. Encara es desconeix l'impacte del desenvolupament acadèmic de la Infermeria espanyola a la producció científica.

1977-2017: La recerca infermera a Espanya després de 40 anys a la Universitat (disponible en anglès i castellà)
José Miguel Morales Asencio, César Hueso Montoro, Joan Ernest de Pedro-Gómez y Miquel Bennasar-Veny

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.