Portada / ACTUALITAT / Comunicats / Convocatòria del Consell Internacional d'Infermeres: expliqui la seva història!
08/09/17
Convocatòria del Consell Internacional d'Infermeres: expliqui la seva història!
Convocatòria del Consell Internacional d´Infermeres: expliqui la seva història!
Fins al 29 de setembre es poden presentar casos d'infermeres de tot el món que posin en valor la contribució de la infermeria a la salut i la vida de la població

Coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Infermera, el 2017, el Consell Internacional d'Infermeres va buscar casos d'infermeres de tot el món que poguessin mostrar el treball diari que realitzen aquestes professionals, en diferents àmbits i contextos, així com la seva repercussió en la vida dels seus pacients.

Moltes de les propostes rebudes van ser publicades i divulgades en ocasió del Dia Internacional de la Infermera, amb l'objectiu de mostrar la contribució increïblement valuosa que les infermeres fan dia rere dia a la salut de la població i als Objectius del Desenvolupament Sostenible de l'ONU. Pot accedir als casos més destacats del 2017 en aquesta web:

https://www.icnvoicetolead.com/case-studies

De cara al proper any, el CIE vol repetir la iniciativa i fa una crida a totes les infermeres del món perquè enviïn les seves propostes de casos. Aquests seran analitzats i els millors s'utilitzaran en la celebració del 12 de maig del 2018. La data màxima per a presentació de propostes és el 29 de setembre. Tota la informació (format, bases, etc ..) està disponible en castellà en el document adjunt.

Ens encantaria compartir la seva història i els canvis positius que ha fet en la vida de la gent!

 

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.