Portada / PROFESSIÓ / Protocols i guies clíniques / Protocol d'actuació sanitària davant la violència masclista a les Illes Balears
20/09/17
Protocol d'actuació sanitària davant la violència masclista a les Illes Balears
Protocol d´actuació sanitària davant la violència masclista a les Illes Balears
Editat per la Direcció General de Salut Pública i Participació (Conselleria de Salut)

La Conselleria de Salut és conscient de les repercusions que té la violència masclista sobre la salut física, psicològica, sexual i social de les dones que la pateixen, i la de les seves filles i fills i de l'important paper que tenen les i els professionals de la salut en la prevenció, la detecció i l'orientació d'aquest complexe i greu problema, en el qual és imprescindible un adordatge integral i coordinat.

L'objectiu, amb aquest protocol, és donar una eina per ajudar al personal de la salut a oferir una atenció sanitària integral i unificar les actuacions a l'hora de detectar, atendre informar i donar suport a les dones, als seus fills i a les seves filles.

Aquest projecte ha estat coordinat per Carme Vidal, infermera i responsable de Salut i Gènere de la D.G de Salut Pública i Participació, i ha comptat amb la participació de nombroses infermeres i comares de Balears.

Pots consultar i baixar:

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.