Portada / ACTUALITAT / Comunicats / Neix el Grup Activa’t COIBA
03/10/17
Neix el Grup Activa’t COIBA
Neix el Grup Activa’t COIBA
Un punt de trobada per gaudir del temps lliure i compartir activitats

Per iniciativa d’alguns col·legiats, neix el Grup Activa’t COIBA, un punt de trobada per gaudir del temps lliure i compartir altres experiències més enllà de la vida professional.

Les infermeres i els infermers que hi participin trobaran al Coiba no sols la seva casa professional, amb les activitats que tots coneixem, sinó també un lloc a on gaudir, aprendre i compartir activitats de caire cultural, artístic, d’esplai i totes aquelles que els seus membres vulguin proposar.

Entre les propostes hi ha activitats relacionades amb  senderisme, club de lectura, visites culturals, nordic walking, tai-chi, pilates, agricultura ecològica, club de cinema, viatges i un etc tant llarg com la imaginació i l’interès dels seus membres

El Coiba posa a disposició de franc i prèvia reserva- l’espai per reunir-se o desenvolupar una activitat i es compromet a incloure el programa d’activitats al Butlletí col·legial. La proposta, organització i finançament de les activitats serà a càrrec dels membres del Grup Activa’t.

La primera reunió del Club Activa’t Coiba, tindrà lloc el dimarts 3 d’octubre, a les 18:00, a la seu del Coiba. 

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.