Portada / ACTUALITAT / Altres notícies / Sanitat fixa data oficial per publicar el registre de professionals
27/09/17
Sanitat fixa data oficial per publicar el registre de professionals
Sanitat fixa data oficial per publicar el registre de professionals
Aquest registre permetrà saber, a nivell estatal, si un professional de la salut té, efectivament, el títol especificat i en quina comunitat es troba col·legiat

Segons Sanidad, "a partir del 23 de desembre de 2018 és podrà accedir al REPS a través de la pàgina web del Ministeri". Les dades de caràcter públic "es podran consultar sense la necessitat d'identificació i mitjançant certificat electrònic". 

Entre les dades públiques (que podran veure els visitants de la web) figuren el nom i llinatges, titulació, especialitat, lloc d'exercici, categoria i funció del professional, Diploma d'Àrea de Capacitació Específica i Diplomes d'Acreditació avançada, si els hagués, a més de les dades d'obtenció i revalidació de cada un d'ells. 

Consulta la informació completa a Redacción Médica

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.