Portada / FORMACIÓ / Jornades i Congressos / Cinema-fòrum sobre la pel·lícula "Milk", de Noemí Weis, amb motiu de la Setmana Mundial de la Lactància Materna
11/10/17
Cinema-fòrum sobre la pel·lícula "Milk", de Noemí Weis, amb motiu de la Setmana Mundial de la Lactància Materna
Cinema-fòrum sobre la pel·lícula "Milk", de Noemí Weis, amb motiu de la Setmana Mundial de la Lactància Materna
L'esdeveniment, que està organitzat per l'Associació Balear de Comares en col·laboració amb el COIBA, se celebrarà el proper dia 11 d'octubre a les 17:00

L'Associació Balear de Comares

creu fermament que es necessita un esforç d'equip perquè la lactància materna funcioni. Cal vincular els agents impulsors de canvi en la comunitat, el país, la regió i el món per aconseguir acció i impacte col·lectius. D'aquesta manera les mares podran tenir una experiència de lactància satisfactòria i eficaç.

Per aquest motiu, s'ha triat projectar "Milk", el documental de Noemí Weis i els seus retrats de la maternitat en onze països. En aquest film, la cineasta especialitzada en drets humans, exhibeix les singularitats dels parts, l'alletament i tot el que envolta als primers dies del nadó en diferents cultures, alhora que planteja la necessitat de polítiques públiques que defensin els drets de els més vulnerables.

Un cop acabada la projecció, es donarà començament a un debat amb el lema "Donar suport a la lactància materna junts", on comptarem amb la presència de Macià Martorell de ABAM; Tonina Antelmo, directora de l'escoleta Pharos; i Isabel Ramallo, del departament de Comunicació del COIBA.

L'entrada és gratuïta, però cal inscripció prèvia des d'AQUÍ

Podeu consultar el cartell fent clic AQUÍ

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.