Portada / ACTUALITAT / Comunicats / Carta del Coiba als professionals de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera
30/11/17
Carta del Coiba als professionals de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera
Carta del Coiba als professionals de l´Àrea de Salut d´Eivissa i Formentera
Moltes gràcies per les mostres de suport a l'actual subdiector d'Infermeria d'Atenció Primària

Benvolgudes companyes, Benvolguts companys,

Des del Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears volem agrair-los la carta que ens han fet arribar en relació amb els últims esdeveniments succeïts a l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera.

Moltes gràcies per les mostres de suport realitzades públicament en defensa de l'actual subdirector d'Infermeria d'Atenció Primària de l’ASEF, Jean-Philippe Baena Lointier, tant per part de companyes infermeres i auxiliars, com d'altres professionals. Resulta molt gratificant comprovar el respecte i suport que ha rebut Baena, pel seu treball i dedicació, professional i humana, prioritzant la qualitat assistencial i les activitats comunitàries, i animant a altres professionals a posar en marxa els seus projectes i iniciatives.

Lamentem que, en aquest procés, la direcció d'Infermeria de l’ASEF hagi perdut la seva anterior directora, Carolina Giménez Niclós, qui mereix també un reconeixement per la gran tasca que ha desenvolupat en els últims anys, el seu esforç i el seu compromís amb la professió i amb els pacients.

Feliçment, ASEF disposa ja d'una nova directora d'Infermeria, Noelia Azqueta, a qui volem donar l'enhorabona i desitjar molt d'èxit per a dur endavant aquesta nova etapa que ara s'inicia, acompanyada de Jean-Philippe Baena.

Ara queda mirar endavant i esforçar-nos, tots junts, per seguir treballant com fins ara en defensa dels professionals i en benefici dels pacients, de forma flexible, dialogant i compromesa.

Moltes gràcies pel seu suport. Cordialment,

 

Rosa Maria Hernández Serra

Presidenta Coiba

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.