Portada / ACTUALITAT / Notícies de la professió / L'Àrea Quirúrgica de l'Hospital de Manacor, premiada en dues jornades professionals celebrades a Barcelona i a Menorca
07/12/17
L'Àrea Quirúrgica de l'Hospital de Manacor, premiada en dues jornades professionals celebrades a Barcelona i a Menorca
L´Àrea Quirúrgica de l´Hospital de Manacor, premiada en dues jornades professionals celebrades a Barcelona i a Menorca
Enhorabona als companys dels equips d'Esterilització i de Reanimació de l'Hospital

A la Jornada d'Esterilització de 2017 realitzada pel Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona, ​​l'equip d'Esterilització de l'hospital de Manacor va presentar el Protocol d'acollida al personal de nova incorporació (PNI) implantat a la unitat enguany.

En aquest protocol, que va obtenir el Primer premi a la millor comunicació, s'ha estructurat la formació per àrees d'activitat i per objectius a adquirir en un període determinat. En el moment de l'acollida del treballador, se li fa entrega del protocol, on queden reflectits els objectius a aconseguir i el període en el qual haurà adquirir-los, juntament amb una fitxa que s'ha d'anar complimentat segons treballa els objectius pactats (que ha de de ser signada pel docent i pel treballador de nova incorporació). Aquesta fitxa és l'eina per poder valorar si la formació ha estat o no eficaç i reforçar els continguts no adquirits.

(Equip Esterilització)

També durant la 1a Jornada Balear d'Infermeria del Dolor, realitzada a l'Hospital Mateu Orfila de Maó (Menorca), el personal de Reanimació de l’Àrea Quirúrgica va obtenir el premi a la millor comunicació amb la presentació d’un tríptic informatiu de la Unitat del Dolor Agut ( UDA). El tríptic, traduït a diversos idiomes, es dóna als pacients que han de ser intervinguts i puguin necessitar un dispositiu per al control del dolor (Analgèsia controlada pel pacient-PCA). Abans de l'operació, aquest document informa al pacient que un equip de UDA (infermer/a i anestesiòleg) passarà a les 24 i 48 h per la seva habitació per fer el seguiment i el control del dolor, ajustant l'analgèsia si fos necessari . També explica de forma senzilla les escales que fem servir i com manejar els dispositius un cop que surti de reanimació.

(Equip reanimació i membres del Comité Organitzador de la Jornada)

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.