Portada / ACTUALITAT / Altres notícies / Estel Estima, un cava solidari per Nadal
14/12/17
Estel Estima, un cava solidari per Nadal
Estel Estima, un cava solidari per Nadal
Cava Brut Nature i Cava Rosat a benefici de l’associació pro-salut mental Estel de Llevant

L’associació pro-salut mental Estel de Llevant, en col·laboració amb Terra de Falanis i el suport d'Ànima Negra, ha elaborat per a aquest Nadal els caves Estel Estima: un cava Brut Nature i Rosat Brut, amb una producció de 5.000 botelles cada un.

Usuaris i usuàries d'Estel de Llevant han participat en aquest projecte aferrant de forma artesanal les etiquetes de les botelles–una col·lecció d'art de sis pintures en miniatura del pintor Rafel Joan, qui també col·labora en aquest projecte solidari. Les etiquetes van fixades amb una cola fabricada de forma natural amb midó d'arròs que permet desferrar l'etiqueta i conservar-la com una peça d'art.

Des de l’Associació Estel de Llevant, que dóna atenció integral i suport a persones amb problemes de salut mental, han sol·licitat la col·laboració del Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears, per difondre aquesta informació i oferir als col·legiats celebrar el Nadal amb un cava solidari.

Cada botella té un cost de nou (9) euros.

Per a més informació i comandes, podeu visitar la seva web: http://www.estelestima.com/

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.