Portada / ACTUALITAT / Altres notícies / El Tribunal Constitucional anul·la la cobertura sanitària als sense papers oferta per diverses autonomies
19/12/17
El Tribunal Constitucional anul·la la cobertura sanitària als sense papers oferta per diverses autonomies
El Tribunal Constitucional anul·la la cobertura sanitària als sense papers oferta per diverses autonomies
Les sentències del TC sobre País Basc i València sostenen que les comunitats autònomes s'han "d'adequar necessàriament" a "els límits" establerts per l'Estat en la normativa bàsica, inclòs a quines persones arriba a la cobertura universal.

El Govern central va interposar recursos contra les normes aprovades per diverses autonomies que es van rebel·lar contra la llei aprovada pel Govern Popular el 2012 que va retirar la targeta sanitària als sense papers en la immensa majoria dels casos. A més de València i el País Basc, també van acordar mantenir la cobertura a sense papers Catalunya, Navarra, Aragó, Cantàbria i Balears.

Notícia completa publicada a El Mundo

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.