Portada / ACTUALITAT / Comunicats / El COIBA s’adhereix al MANIFEST de la Plataforma ciutadana per la sanitat pública de les Illes Balears
22/12/17
El COIBA s’adhereix al MANIFEST de la Plataforma ciutadana per la sanitat pública de les Illes Balears
El COIBA s’adhereix al MANIFEST de la Plataforma ciutadana per la sanitat pública de les Illes Balears
El Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears es suma a aquesta iniciativa, que defensa una sanitat universal, gratuïta i de qualitat, finançada per impostos públics, així com un seguit de mesures per protegir-la i fomentar-la, recuperant les privatitzacions fetes i aconseguir una major transparència i participació real de la població en la gestió.

Aquí podeu accedir al MANIFEST.

També es posa a disposició del públic un full per recollir firmes individuals i de representants d'entitats que s'adhereixen al Manifest. Es poden entregar les firmes a la seu de Metges del Món en Palma (Ricardo Ankerman, 1. Palma). Per demanar més informació o altres consultes, es pot contactar amb plataformasanidadib@gmail.com .

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.