Portada / ACTUALITAT / Comunicats / Condicions d'ús i participació en la pàgina de facebook del Coiba
Condicions d'ús i participació en la pàgina de facebook del Coiba
Condicions d´ús i participació en la pàgina de facebook del Coiba
Normes

La pàgina de Facebook del COIBA té com a objecte establir un contacte directe entre el Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears i els seus seguidors amb la intenció de compartir informacions, opinions, suggeriments i comentaris en relació a l'actualitat de la professió així com pel que fa a l'actualitat en matèria de salut. Per participar s'han de seguir les següents normes de participació:

- S'haN de respectar les opinions de la resta de participants, encara que no es comparteixin. No es pot insultar o utilitzar llenguatge groller, ofensiu, racista, violent o xenòfob.

- No es pot utilitzar la pàgina per fer publicitat d'empreses, serveis o esdeveniments amb ànim de lucre. Queda a discreció de l'equip d'administració de la pàgina el tractament dels missatges amb fins solidaris o sense ànim de lucre.

- No es pot escriure més d'una vegada el mateix comentari, aquesta pràctica es considerarà spam. Serà reportada i degudament tractada.

-No es poden publicar dades personals d'altres. No convé publicar dades personals d'un mateix, en ser aquesta una pàgina oberta, a la vista de tots.

- No es poden promoure activitats il·legals.

- Procureu parlar sobre temes relacionats amb la pàgina. Si voleu discutir sobre altres temes, es recomana buscar altres pàgines o grups de Facebook més adequats.

- No envieu contingut amb copyright sense permís del propietari.

- Està estrictament prohibit publicar fotografies, vídeos o qualsevol material gràfic on apareguin menors sense el permís dels seus pares o tutors.

- L'equip que administra la pàgina del COIBA es reserva el dret d'eliminar qualsevol missatge que no respecti aquestes normes o de bloquejar l'activitat d'un usuari a la seva pàgina si reincideix en el seu comportament. Així mateix, no es fa responsable de l'incompliment d'aquestes normes per part dels usuaris ni de les conseqüències d'aquest incompliment.

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.