Portada / ACTUALITAT / Comunicats / Col·laboració amb el Grup CTO per preparar l'OPE d'Infermeria a les Illes Balears
31/01/18
Col·laboració amb el Grup CTO per preparar l'OPE d'Infermeria a les Illes Balears
Col·laboració amb el Grup CTO per preparar l´OPE d´Infermeria a les Illes Balears
El COIBA explora la possibilitat d'organitzar un curs presencial amb el Grup CTO a Mallorca per preparar les Oposicions, si hagués prou interès per part de les infermeres

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears i el Grup CTO de formació han iniciat contactes per explorar la possible organització d'un nou curs presencial de preparació a les oposicions d'Infermeria en la nostra comunitat autònoma.

L'objectiu és poder organitzar un curs presencial (ja sigui dins o fora del COIBA) coordinat i impartit pel Grup CTO. Per a això, cal confirmar primer si hi ha prou demanda, ja que hi ha altres cursos en marxa en aquest moment. Les infermeres interessades en aquest curs ja poden realitzar una pre-matrícula, a cost cero, o matriculació directament, a través de la web del Grup CTO en el següent enllaç (seleccionar tipus de curs i ubicació).

*Per a consultar el preu,matriculació i pre-matriculació: http://matriculacion.grupocto.com

*Els interessats poden contactar amb CTO: 

Jaime Couceiro -Coordinador Acadèmic- Tlf: +34 91 782 43 30 / 689 58 22 65
E-mail: jaime.couceiro@grupocto.com - 
http://www.grupocto.es/enfermeria/

 

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.