Portada / ACTUALITAT / Comunicats / El COIBA anima les infermeres de Balears a sumar-se a la campanya #EnPijamaACurrar
02/02/18
El COIBA anima les infermeres de Balears a sumar-se a la campanya #EnPijamaACurrar
El COIBA anima les infermeres de Balears a sumar-se a la campanya #EnPijamaACurrar
La infermera Rebeca Bruned inicia una acció en xarxes perquè les infermeres es fotografien amb els seus uniformes de treball reals, molt diferents de les estereotipades disfresses "d’infermera sexy"

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears se suma a la campanya #EnPijamaACurrar iniciada per la infermera aragonesa Rebeca Bruned, per deixar clar quin és l'uniforme de treball de les infermeres. A les portes de Carnestoltes, i davant la nova temporada de disfresses que transmeten una imatge sexista i discriminatòria de les infermeres, Bruned ha posat en marxa aquesta iniciativa en positiu, per mostrar com són els uniformes reals de les infermeres.

El COIBA anima les i els professionals de Balears a sumar-se a aquesta campanya, per la visibilitat de les infermeres i en defensa de la seva imatge. També anima els comerços i fabricants de disfresses a tenir en compte la realitat a l'hora de realitzar els seus propers dissenys.

La campanya s’està movent sobre tot a twitter amb el hashtag #EnPijamaACurrar

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    INFERMERIABALEAR utilitza cookies pròpies o de tercers per millorar els nostres serveis i facilitar-li la navegació en el nostre lloc web. La continuïtat en la navegació per aquest lloc web implicarà el consentiment de l'usuari per a la seva recollida i tractament d'acord amb l'anterior.