Portada / ACTUALITAT / Comunicats / El COIBA ofereix als estudiants de 4t curs d'Infermeria participar al programa de pre-col·legiació
21/02/18
El COIBA ofereix als estudiants de 4t curs d'Infermeria participar al programa de pre-col·legiació
El COIBA ofereix als estudiants de 4t curs d´Infermeria participar al programa de pre-col·legiació
Es tracta d'un servei que permet als estudiants vincular-se al col·legi i entrar en contacte amb el món professional abans de finalitzar els seus estudis de Grau. També agilitza els tràmits de col·legiació quan es graduïn

El Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears (COIBA) ofereix, per segon any consecutiu, un programa de pre-col·legiació als estudiants de l'últim curs d'Infermeria de la Universitat dels Illes Balears. Aquest programa, totalment voluntari i gratuït per als interessats, els permet començar a conèixer el món professional abans d'incorporar-se a ell de forma plena.

A través a aquest programa, els estudiants de quart podran rebre la informació col·legial i professional a través del butlletí electrònic, utilitzar les dependències col·legials i beneficiar-se de les ofertes comercials. A més, la categoria de pre-col·legiat permet també participar en les activitats formatives, sempre que hi hagi places disponibles, així com en altres actes organitzades pel col·legi.

La figura del pre-col·legiat és transitòria fins a la graduació dels estudiants i facilita la tramitació posterior de la col·legiació, ja que es poden lliurar una sèrie de documents abans de l'alta definitiva imprescindible per a l'exercici professional.

La pre-col·legiació és totalment voluntària i, per poder accedir-hi, els estudiants han d'acreditar estar matriculats en el quart curs d'Infermeria, dirigint-se a les seus del COIBA a Mallorca, Menorca i Eivissa-Formentera.

El proper mes de juny, la presidenta del COIBA, Rosa María Hernández, visitarà la UIB i explicarà als estudiants que estiguin a punt de graduar què és el Col·legi, quines són les seves funcions i competències, així com els recursos que podran obtenir i com podran participar activament de la vida col·legial.  

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.