26/02/18
Assemblea 2018
Assemblea 2018
Documentació Assemblea 2018

Convocatòria Assemblea General Ordinària de col·legiades i col·legiats del Col·legi Oficial d'Infermeria de les Illes Balears, d'acord amb els articles 14 i 15 dels Estatuts Col·legials.  Aquesta assemblea es realitzarà a Mallorca, Menorca i Eivissa simultàniament, a través de videoconferència. La reunió de l'Assemblea General es celebrarà:

- 15 de març a les 16:30h en primera convocatòria i a les 17:00h en segona convocatòria a l’Hospital Son Llàtzer (Sala d’actes), Crta. Manacor, Km. 4 - Palma.

- 15 de març a les 16:30h en primera convocatòria i a les 17:00h en segona convocatòria a l’Hospital Mateu Orfila (Sala de videoconferència), Ronda de Malbúger, 1 - Maó.

- 15 de març a les 16:30h en primera convocatòria i a les 17:00h en segona convocatòria a l’Hospital Ca’n Misses (Sala d’actes), C/ Corona, 32-36 - Eivissa .

L'assemblea se celebrarà amb el següent ordre del dia:

1) Presentació de la memòria d'activitats realitzades durant l'any 2017.

2) Presentació i aprovació mitjançant votació, de l'estat de comptes i liquidació pressupostària de l'any 2017.

3) Presentació del pla d’actuació del 2018. Memòria explicativa d’activitats.

4) Presentació i aprovació, mitjançant votació, del pressupost per al 2018.

5) Informe auditoria.

6) Proposició per a aprovació, mitjançant votació, de la revisió i modificació de l’Art. 30.2 y 30.4, Art. 38 b), addició de l’Art. 35 bis, y supressió de l’Art. 48.2, en els termes i redacció proposta que ha estat penjada al web col·legial i en el tauler d'anuncis de les seus col·legials.

7) Proposta per aprovació del canvi de denominació del Coiba a Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de les Illes Balears, Col·legi Oficial d’Infermeres de les Illes Balears, o seguir mantenint la denominació actual.

8) Presentació i aprovació, mitjançant votació, de les millores necessàries en el software de gestió col·legial, portal del col·legiat i web, així como de l’arquitectura informàtica de la seu col·legial de Palma.

9)Torn obert de paraula.

Convocatòria Assemblea

Proposta modificació Estatuts

  • facebook
  • twiter
  • titulo cookies

    Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si contínues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències AQUÍ.